Voetreflexzone therapie behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekering.

Er is voldoende parkeerplek voor de deur!

Gezonde voeten consult

De voet is een complex geheel van 26 botten en 33 gewrichten die gelegen zijn in een web van zo’n 120 spieren, banden en zenuwen! Alle botten en ook spieren in beide voeten vormen samen een kwart van alle botten en spieren in heel je lichaam!

Voetreflexzone Therapie

Voetreflexzone therapie is een wetenschap die ervan uit gaat dat er op de voeten reflexzones liggen die corresponderen met alle organen, klieren en andere delen van het lichaam.

Voeten lezen

Waar liggen je mogelijkheden en waar niet? Wat zijn je kwaliteiten in jouw leven? Wat zijn je valkuilen en je aandachtspunten? En waar mag je rekening mee houden?

Sjamanistische Sessie

Een sjamanistische natuurgeneeskundige, heelt vanuit spirit. Door gebruik te maken van traditionele sjamanistische instrumenten zoals een ratel, drum, klankschalen en met zijn stem, afgewisseld met stiltes.

Systemisch werken via het lichaam

Dit is een combinatie van lichaamsgerichte therapie en systemisch werk (familie opstellingen). Door aanraken van het lichaam op de laag van de ziel, met aandacht en in wezenlijk contact te zijn met het veld van aandacht…

Cranio Sacraal Reflexologie

Dr. Martine Faure-Alderson heeft de CranioSacraal  ritmes verder op de voet ontwikkeld en kwam tot de wonderbaarlijke ontdekking dat de combinatie van reflexologie op de voet en Cranio sacraal therapie uitstekende resultaten heeft.

Cranio Sacraal Therapie

Cranio Sacraal therapie is gebaseerd op de wetenschappelijke ontdekkingen van Dr. William Sutherland en Dr. John Upledger. Zij ontdekten dat het zenuwstelsel, dat zich binnen de Dura Mater bevindt, op een ritmische wijze beweegt, zoals de eb en vloed beweging van zee.

Acces Bars

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Manuele Lymfedrainaige

Met de manuele lymfedrainage wordt door middel van speciale technieken het gehele lymfestelsel aangezet om een verbetering van de lymfeafvoer te bewerkstellen.

Familieopstellingen en systemisch coachen.

Het Familie systeem: is het enige systeem waar je meteen al bij hoort vanaf je geboorte en je leven lang bij blijft horen. Een systeem heeft een eigen karakter, een eigen energie en eigen samenhang.

Intake gesprek

Plan direct een intake gesprek in met Frank van Run om te kijken welke sessie het beste bij jou past.

Alle sessies worden vergoed door uw verzekeraar. Voor meer informatie klik hier.