Voetreflexzone Therapie

Voetreflexzone therapie is een wetenschap die ervan uit gaat dat er op de voeten reflexzones liggen die corresponderen met alle organen, klieren en andere delen van het lichaam.

Sjamanistische Sessie

Een sjamanistische natuurgeneeskundige, heelt vanuit spirit. Door gebruik te maken van traditionele sjamanistische instrumenten zoals een ratel, drum, klankschalen en met zijn stem, afgewisseld met stiltes.

Systemisch werken via het lichaam

Dit is een combinatie van lichaamsgerichte therapie en systemisch werk (familie opstellingen). Door aanraken van het lichaam op de laag van de ziel, met aandacht en in wezenlijk contact te zijn met het veld van aandacht…

Cranio Sacraal Reflexologie

Dr. Martine Faure-Alderson heeft de CranioSacraal  ritmes verder op de voet ontwikkeld en kwam tot de wonderbaarlijke ontdekking dat de combinatie van reflexologie op de voet en Cranio sacraal therapie uitstekende resultaten heeft.

Cranio Sacraal Therapie

Cranio Sacraal therapie is gebaseerd op de wetenschappelijke ontdekkingen van Dr. William Sutherland en Dr. John Upledger. Zij ontdekten dat het zenuwstelsel, dat zich binnen de Dura Mater bevindt, op een ritmische wijze beweegt, zoals de eb en vloed beweging van zee.

Acces Bars

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Manuele Lymfedrainaige

Met de manuele lymfedrainage wordt door middel van speciale technieken het gehele lymfestelsel aangezet om een verbetering van de lymfeafvoer te bewerkstellen.

Intake gesprek

Plan direct een intake gesprek in met Frank van Run om te kijken welke sessie het beste bij jou past.

Alle sessies worden vergoed door uw verzekeraar. Voor meer informatie klik hier.