Afspraak maken?

06 – 50 60 55 63

Vragen?

frankvanrun@well-zijn.nl

Sjamanistische Sessie

Sjamanistische sessies:

Een sjamanistische natuurgeneeskundige, heelt vanuit spirit. Door gebruik te maken van traditionele sjamanistische instrumenten zoals een ratel, drum, klankschalen en met zijn stem, afgewisseld met stiltes. Dit is in al eeuwen niet veranderd, het wordt ook wel een trancereis genoemd.

Verduidelijkt via beeldspraak:

De inhoud van een sessie kun je vergelijken met twee ijsbergen in de oceaan. Wij zijn het topje van de ijsberg wat voor een deel boven water uitsteekt. Dit topje is onze dagelijkse wereld van bewustzijn, de fysieke wereld. Het grootste gedeelte, wat zich onder water bevindt is ons onderbewustzijn, de onderwereld. Wat onder water aan elkaar versmolten is en één geheel is, noemen we ook wel de causale wereld. Een sjamanistische genezer daalt af langs zijn eigen berg en bevindt zich daar waar de ijsbergen één groot geheel zijn. Een sjamanistische trancereis is dus het loslaten van de fysieke wereld, van jouw werkelijkheid.

Wat gebeurt er tijdens een sessie:

Je kunt je voorstellen dat je in een oude apotheek aangekomen bent met grote apothekerskasten met vele laden en vakken. Tijdens de sessie worden er als het ware laden schoongemaakt en geordend. Of juist laden gesloten worden als blijkt dat er veel laden open staan zodat het onrustig wordt. Of dat er lege laden zijn waar nog iets in mag, of juist andersom dat er iets in een lade zit wat niet van jou is of waar je niets meer aan hebt. Je hoeft ook niet te weten wat het is, want immers:

Het is wat het is, zegt de liefde.

Na de sessie kun je beter niet analyseren waar je problemen vandaan kwamen, hierdoor geef je het juist aandacht, waardoor ze weer helemaal tot leven komen want immers alles wat je aandacht geeft groeit. Het belangrijkste is dat je jezelf open stelt, zodat er mag gebeuren wat er nodig is. Je daalt dan als het ware je eigen berg af. Hoe verder je afdaalt des te meer je jezelf opent stelt. Dan krijg je een pakketje vanuit je onderbewustzijn. Deze maak je open als het de tijd daar voor is, op jouw manier en in jouw eigen tempo.

Praktisch:

Na een kort gesprek, ga je liggen en je ontspant je zoveel mogelijk. Je hoeft namelijk niets te doen en nergens aan te denken. Laat je leiden door de stem en de muziek van de sessie.

Een mooie reis!

Afspraak maken

Voetreflex behandelingen worden door de meeste ziekenkosten verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Klik hier voor meer informatie

LVNT Vereniging Natuurgeneeskundige Therapeuten Nederland

RBCZ Register Beroepsbeoefenaars Complementaire Zorg

KvK 17255667