Over mij

Mijn naam is Frank van Run (1962). Vele omzwervingen over de wereld deden mij inzien dat de wijze waarop wij het leven ervaren, zeer divers is. Het contact met andere culturen, religies en tradities heeft mij geïnspireerd om op een andere manier naar het leven te gaan kijken.

Zoals verschillende beschavingen met elkaar verbonden zijn onafhankelijk van de religie, cultuur, geslacht of leeftijd; zo zijn ook in ons lichaam diverse systemen met elkaar verbonden.

Dit gegeven heeft mij gemotiveerd om andere mensen te helpen en zo onze wereld van dienst te zijn. Want; als je de wereld wil veranderen, probeer dan eerst van binnenuit  jezelf te veranderen.

Gebaseerd op mijn levenservaring, ontdekte ik dat het belangrijk is om humor te gebruiken in mijn werk (als therapeut en verzorgende) want dat genereert een betere energie op mensen en het inspireert ze daarnaast om uitdagingen aan te gaan.

Om mijn medische kennis verder uit te breiden ben ik een 3 jarige opleiding als verzorgende IG, gaan volgen. En sinds 2009 ben ik werkzaam in de ouderen zorg, somatiek en psycho-geriatrie om vervolgens als zelfstandige in de terminale thuiszorg te werken. Het verzorgen en geestelijk bijstaan van mensen in hun laatste dagen, is voor mij een hele mooie uitdaging en doe ik met veel liefde en plezier.