Geschiedenis

Sinds 2000 ben ik op een andere manier naar het leven gaan kijken. Na 25 jaar over de wereld gereisd te hebben, ben ik geïnspireerd door de diversiteit van onze beschaving en hun culturen, religies en tradities.

Na mijn HBO opleiding Voetreflex therapie startte ik in 2005 mijn praktijk vanuit huis met voetreflexologie

behandelingen, wat zich snel uitbreidde met andere vormen van  therapie zoals Cranio Sacraal Reflexologie, Cranio Sacraal Therapie en systemisch werk via het lichaam.

 

Sinds 2010 heb ik mijn praktijk gevestigd in de Michiel de Ruyterweg 133 te Vught.

Geïnspireerd door de diversiteit van mijn klanten heb ik me verder ontwikkelt  in andere en aanvullende behandelvormen om de klant nog beter en specifieker te kunnen behandelen. Ik het nieuwe beroepsopleidingen, bijscholingen en workshops gevolgd, gegeven door docenten uit de gehele wereld.

Om mijn medische kennis verder uit te breiden ben ik een 3-jarige opleiding als verzorgende IG gaan volgen. Sinds 2009 werkzaam in de ouderenzorg, somatiek en psycho-geriatrie; om vervolgens als zelfstandige in de terminale thuiszorg te werken.  Deze ervaringen zijn een welkome aanvulling voor mijn praktijk.

Meer dan 12 jaar zijn verstreken en ik blijf geïnspireerd te laten zien dat ik altijd klaar ben voor nieuwe uitdagingen.