Behandelingen

 

 

Voetreflexzone Therapie

Voetreflexzone therapie is een wetenschap die ervan uit gaat dat er op de voeten reflexzones liggen die corresponderen met alle organen, klieren en andere delen van het lichaam.

Meer informatie

 

 

 

 

Sjamanistische Sessie

Een sjamanistische natuurgeneeskundige, heelt vanuit spirit. Door gebruik te maken van traditionele sjamanistische instrumenten zoals een ratel, drum, klankschalen en met zijn stem, afgewisseld met stiltes. Dit is in al eeuwen niet veranderd, het wordt ook wel een trancereis genoemd.

Meer informatie

 

 

 

 

 

Systemisch werken via het lichaam

Dit is een combinatie van lichaamsgerichte therapie en systemisch werk (familie opstellingen). Door aanraken van het lichaam op de laag van de ziel, met aandacht en in wezenlijk contact te zijn met het veld van aandacht, kan energie als vanzelf in beweging komen.

Meer informatie

 

 

 

 

Cranio Sacraal Reflexologie

Dr. Martine Faure-Alderson heeft de CranioSacraal  ritmes verder op de voet ontwikkeld en kwam tot de wonderbaarlijke ontdekking dat de combinatie van reflexologie op de voet en Cranio sacraal therapie uitstekende resultaten heeft.

Meer informatie

 

 

 

 

 

 

Cranio Sacraal Therapie

Cranio Sacraal therapie is gebaseerd op de wetenschappelijke ontdekkingen van Dr. William Sutherland en Dr. John Upledger. Zij ontdekten dat het zenuwstelsel, dat zich binnen de Dura Mater bevindt, op een ritmische wijze beweegt, zoals de eb en vloed beweging van zee.

Meer informatie