6 lessen op donderdag avond.  

Vernieuwde basiscursus 2014 voetreflexologie


Start donderdagavond 4 september 2014. Deze basiscursus is voor beginners dus voor een ieder geschikt. Het is een praktische cursus van 6 lessen, op de donderdagavonden in september en oktober. Iedere week wordt er les gegeven. De lessen worden gegeven in mijn praktijk, Michiel de Ruyterweg 133 (achter) te Vught.

Je gaat als het ware een korte reis maken door de verschillende zones van jouw lichaam.. Tijdens deze reis leer je: diverse grepen(ook energetische) en behandelingstechnieken.

Het is een compleet nieuwe cursus, opgebouwd uit basis technieken, cranio sacraal technieken en een samenvoeging van “2012” energetisch versterkende technieken, toegepast op de desbetreffende behandeling, waardoor het krachtiger en puur wordt.

De voetreflexmassages zijn volledig uitgewerkt in een kleurrijk geïllustreerde lesmap. Waarin de Metafysische achtergronden, topografie en de theorie weergegeven.

Voetreflexzone massage is gebaseerd op de theorie dat de voet een afspiegeling is van ons gehele lichaam. Door je voet te masseren wordt de energiestroom in je lichaam geactiveerd waardoor jouw lichaam wordt geholpen weer zijn natuurlijke balans te vinden.

Deze complementaire massage helpt je lichaam te reinigen, ontspannen en te vitaliseren.

De massages zijn: 1. Ontspanning    = ontspannen en rust

2. Spijsvertering I à Darmen  = verwerken en loslaten

3. Spijsvertering II à Darmen en de organen

4. Waterhuishouding à nieren/blaas = zuiveren

5. Lymfesysteem   = Licht, Vuur en Transformatie

6. Luchtwegen    = energie en leven

Voetreflexzone massage is een oude massagevorm die preventief en voor ontspanning toegepast kan worden. Maak een nieuwe reis in je leven en laat je verrassen door je eigen “lichaam”. Je zult verwonderd zijn hoe je deze reis ervaart als bewustwording.

Praktische info:


Lessen beginnen om 19:00 uur tot ca. 22:00 uur

Start cursus op 29 mei 2014 met les 1

Cursus: 11, 19 en 26 juni, en 3 en 10 juli 2014

Cursusbedrag : € 180,00 voor 6 lessen

Locatie: Praktijk Well-Zijn, Michiel de Ruyterweg 133 te Vught

inclusief lesmap, alleen een grote handdoek meebrengen.

Basiscursus 2014 voetreflexologie

© 2007 Praktijk voor Natuurgeneeswijzen